Tel: +373 22 740 242
Tel: +373 78 740 242
info@markiza.md

Marchize Semisferă

HomeMarchize Semisferă

Marchizele cupole sunt alcătuite dintr-un cadru de aluminiu în formă de dreptunghi sau semirotunde o pânză acrilică și o mulură din plastic care se fixează pe fiecare nervură a marchizei. Numărul nervurilor poate varia – cu cât este mai mare deschiderea de la perete, cu atât sunt mai multe nervuri. În funcție de particularitățile fațadei și de preferințele Dvs., marchiza poate fi montată deasupra ferestrei sau în cadrul acesteia. Un decor suplimentar al unei marchize cupola, dar și o bună metodă de publicitate, este logoul aplicat prin serigrafie.

 

Marchizele cupole arată ca o copertină deasupra ferestrei sau ușii, constituind o protecție eficientă împotriva razelor solare și a ploilor, de aceea sunt deseori folosite la decorul ferestrelor și a intrărilor. Acestea atrag atenția, formează imaginea localului și dau tonul.

Marchizele semisferă se încadrează cu ușurință în orice arhitectură, decorând clădirea și conferindu-i un aspect elegant, de sărbătoare.

Designul popular clasic este la modă în Moldova, la decorarea fațadelor atât moderne, cât și istorice.

 

Producem marchize cupole de formă dreptunghiulară cu următoarele dimensiuni: lățime 1,0 – 5,0 m, deschidere 0,5 – 1,6 m. Dacă aveți nevoie de alte dimensiuni, puteți comanda o marchiză nestandard.

 

Puteți achiziționa marchize cupole prin completarea formularului de pe site-ul nostru.

Prețul unei marchize cupole depinde de dimensiuni și model. Pentru a afla prețul exact, expediați-ne formularul completat sau sunați managerul nostru.

Noi vă vom răspunde cu plăcere la întrebările Dvs. și vă vom ajuta să faceți alegerea corectă.

Exemple de lucrări

Contactează-ne

Solicită oferta de preț

Solicită oferta de preț


[recaptcha]